17 lapkričio, 2013

Ilgos ir tankios blakstienos namų sąlygomis

Ne visos moterys gali pasigirti ilgomis ir tankiomis blakstienomis. Šiandien, žinoma, galima imtis visokių gudrybių, pavyzdžiui, blakstienas prisiauginti ar prisiklijuoti, tačiau Jūsų blakstienos gali būti tankios ir ilgos, naudojant natūralias priemones! Tereikia laikytis šių taisyklių, ir galėsite puikuotis natūraliomis gražiomis blakstienomis:

Šukuokite blakstienas

Skamba truputį keistai, tiesa? Tačiau pašukavus blakstienas prieš jas dažant, pastebėsite, kad blakstienų tušas pasiskirsto tolygiau. Be to, reguliarus blakstienų šukavimas gali paspartinti jų augimą. Įsigykite blakstienų šepetėlį (jis primena tušo šepetėlį), ir nepamirškite jas kasdien pašukuoti.

Naudokite vazeliną

Prieš einant miegoti užsimerkite ir akių vokus bei blakstienas patepkite natūraliu vazelinu. Ta padės blakstienos atsigauti. Prireiks šiek tiek laiko, kol pastebėsite teigiamus rezultatus, bet, patikėkit, tikrai verta!

Išbandykite blakstienų augimą spartinantį tušą
Jis gali kainuoti kiek brangiau, tačiau rezultatas tikrai gali maloniai nustebinti.


Naudokite alyvuogių aliejų

Prieš einant miegoti pašildykite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir juo patepkite blakstienas. Alyvuogių aliejuje gausu vitaminų ir mineralų, naudingų Jūsų blakstienoms.

Masažuokite akių vokus

Reguliariai masažuokite akių vokus ir odą aplink akis. Tai padės atsigauti ne tik blakstienoms, bet ir akims, ypatingai, jei visą dieną dirbate prie kompiuterio!

Ar pakankamai gaunate vitamino E?

Vitaminas E turi įtakos blakstienų augimui. Šio vitamino paros norma yra 12 miligramų. Jo gausu saulėgrąžose, migdoluose, žemės ir lazdyno riešutuose, pupose, kiaušinių tryniuose, avižose, sojose, sėmenyse ir žaliose lapinėse daržovėse.

Keiskite mitybos įpročius

Ar tikrai galite pasakyti, kad maitinatės sveikai? Jei ne, tuomet pats laikas keisti mitybos įpročius: valgykite daugiau šviežių vaisių ir daržovių, derinkite maisto produktus, ir pastebėsite, kad ne tik jaučiatės geriau, bet ir atrodote gražiau! Sveika mityba turi įtakos ir tam, kaip atrodo Jūsų, oda, plaukai, nagai... Na, ir, žinoma, blakstienos.


Yra begalė patarimų, ką daryti, kad blakstienos būtų ilgesnės ir tankesnės – tereikia rasti Jums tinkamiausią variantą. Jūsų blakstienos tikrai gali būti gražios!

http://www.grozioklubas.lt/grozis/makiazas/ilgos-ir-tankios-blakstienos-namu-salygomis-2151

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą