10 lapkričio, 2013

Makiažas be tušo, pieštuko ir lūpdažio?

Ką galima naudoti vietoj skysto akių lainerio? Kuo pakeisti lūpdažį? Kaip apsieiti be tonuojamosios priemonės? Štai jums keletą paslapčių.


Makiažas tik su tušu

Dauguma merginų makiaže naudoja pieštuką akims. Kitaip akys atrodo lyg verkus, lyg užmiegotos. Argi galima taip eiti į pasimatymą ar į darbą? Net ir pasitikėjimas savimi gali dingti.
Neskubėkite skambinti ir atšaukti svarbų susitikimą. Nepatikėsite, tačiau net ir dramatiškam makiažui atlikti užtenka tik blakstienų tušo ir šepetėlio.

1. Paimkite šiek tiek tušo ir patepkite jį ant kosmetinio šepetėlio, braukdami prieš šerelius. Ant šepetėlio turėtų būti tiek dažų, kiek ir ant skysto pieštuko.


2. Su šiuo šepetėliu tepkite arba viršutinio, arba apatinio voko liniją – kaip tą darote su įprastu kosmetiniu pieštuku.

3. Makiažą užbaikite padažydama blakstienas tušu.


Makiažas tik su geliniu akių pieštuku

Juk būna taip kartais, kad iš kosmetinės iškrenta būtent tušas. Tačiau lieka gelinis akių pieštukas – ir tai yra jūsų išsigelbėjimas. Jums dar prireiks ir šepetėlio antakiams.

1. Ant antakių šepetėlio užtepkite skystą gelinę priemonę. Veikite gana greitai, nes ji labai greitai nudžius.



2. Su šiuo šepetėliu iššukuokite blakstienas.

Lūpų ir skruostų makiažas tik šešėlių pagalba

Tiesa, yra skaistalai, kuriuos galima tepti ir ant skruostų, ir ant lūpų. Jei turite tokią priemonę, jums šio patarimo neprireiks. Tačiau juk visko gali atsitikti.

Jei turite tik birius šešėlius, ir jie yra rausvo atspalvio, puikiai galite išsiversti pasigamindama kosmetines priemones ir lūpoms, ir akims, ir skruostams.

Viską galite atlikti tiesiog ant delno.



Kaip kreminę konsistenciją galite naudoti vazeliną – jis gerai padengia odą, tačiau neįsigeria taip stipriai. Taip pat galite naudoti ir veido ar akių kremą.

Taigi, kas labiausiai reikalingas jūsų kosmetinėje? Šepetėliai ir drėkinamasis kremas, o ne gausybė šešėlių ir flakonėlių. Tuomet jūs būsite pasiruošusi bet kokiems netikėtumams.

Šaltinis:http://www.grozioklubas.lt/grozis/makiazas/makiazas-be-tuso-piestuko-ir-lupdazio-foto-1980



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą